Over AllesindeWind

Onder de naam AllesindeWind werk ik als onderwijsadviseur aan het vertalen van innovatieve inzichten naar de realiteit van het werken met jonge kinderen. Wist u bijvoorbeeld dat ik ooit met collega Jeroen Aarssen het onderwerp zelfsturing en executieve functies (in de vorm van de training De Kleine Kapitein) in Nederland op de kaart hebben gezet? Ik denk met u mee bij het begeleiden van kinderen op hun reis naar volwassenheid. Dat doe ik op speelse wijze die hoort bij de wereld van het jonge kind.

Lilian van der Bolt

“Als deskundige op het gebied van gedrag en pedagogiek voel ik me als een vis in het water in de wereld van het jonge kind. Ik zet baanbrekende wetenschappelijke inzichten om in praktische methodieken en adviezen. Ik ben een gepassioneerd trainer, spreker en adviseur en ondersteun onder andere managers en teams in de opleidingen pedagogiek, in kinderopvang en school.”

De missie van AllesindeWind

AllesindeWind gaat uit van de kracht van diversiteit. Iedereen is anders en dat maakt deze wereld zo boeiend. Iemand die anders is dan jij, heeft net zoveel recht op kansen en mogelijkheden. Ik geloof niet in een gemiddelde persoon, een gemiddeld kind. Voor kinderen die het op een of andere manier moeilijk hebben, minder kansen hebben dan anderen, meer risico lopen op achterstanden in het onderwijs (en de rest van hun leven), zet ik mij met alle overtuiging in.

%d bloggers liken dit: