Over ons

Wij zijn AllesindeWind, twee onderwijsadviseurs die innovatieve inzichten vertalen naar de realiteit van het werken met jonge kinderen. Wist u bijvoorbeeld dat wij het onderwerp zelfsturing en executieve functies (met De Kleine Kapitein) in Nederland op de kaart hebben gezet? Wij denken met u mee bij het begeleiden van kinderen op hun reis naar volwassenheid. We doen dit op speelse wijze die hoort bij de wereld van het jonge kind.

Lilian van der Bolt

“Als deskundige op het gebied van gedrag en pedagogiek voel ik me als een vis in het water in de wereld van het jonge kind. Ik zet baanbrekende wetenschappelijke inzichten om in praktische methodieken en adviezen. Ik ben een gepassioneerd trainer, spreker en adviseur en ondersteun onder andere managers en teams in de opleidingen pedagogiek, in kinderopvang en school.”

Stuur me een email: info@lilianvanderbolt.nl
Of bel naar 06 22 58 40 46

Jeroen Aarssen

“Ik ben meertaligheidsdeskundige en internationaal georiënteerde onderwijsadviseur. Ik ben goed in het samenbrengen van mensen met diverse achtergronden maar met eenzelfde doel voor ogen. Ik bekijk de wereld graag door een internationale bril.”

Stuur me een email: info@jeroenaarssen.nl
Of bel naar 06 53 28 13 23

Onze missie

AllesindeWind gaat uit van de kracht van diversiteit. Iedereen is anders en dat maakt deze wereld zo boeiend. Iemand die anders is dan jij, heeft net zoveel recht op kansen en mogelijkheden. Wij geloven niet in een gemiddelde persoon, een gemiddeld kind. Voor kinderen die het op een of andere manier moeilijk hebben, minder kansen hebben dan anderen, meer risico lopen op achterstanden in het onderwijs (en de rest van hun leven), zetten wij ons in.

%d bloggers liken dit: